Onze visie op Salesforce

Vergeet de Excel-lijstjes.

Vergeet al die losse softwarepakketten. Salesforce is het IT-platform dat jouw bedrijfsprocessen stroomlijnt in één centraal systeem: klantbeheer, verkoop, logistiek en alles daartussenin. Vanuit de cloud. Salesforce is toegankelijk, gebruiksvriendelijk en plaveit de weg voor verdere groei. De mogelijkheden zijn eindeloos, de time-to-market is kort en de kostenbesparing fors.

Het zijn precies die redenen waarom wij als MusQueteer officieel partner zijn van Salesforce. Ooit begonnen als klantbeheersysteem (CRM), is het uitgegroeid tot een veelomvattend IT-platform. Waar veel andere systemen een beperkte reikwijdte hebben en er dus aanvullende softwarepakketten nodig zijn, kun je met het flexibele Salesforce alle kanten op. Het maakt dat wij voor vrijwel elke IT-vraag van de klant een oplossing kunnen bieden. Logistieke processen integreren, klantcases beheren, product- en prijslijsten bijhouden: het kan allemaal in dat ene systeem.

Salesforce is een voedingsbodem voor efficiency. En met die eigenschap kan het platform in alle lagen van de organisatie van toegevoegde waarde zijn. Of je nu goede rapportages wilt ontwikkelen voor het management die beter sturen mogelijk maken of businessprocessen wilt automatiseren. Op korte termijn boekt Salesforce concrete resultaten. Het systeem faciliteert snelle groei van organisaties.

Wij vinden dat IT-oplossingen niet nodeloos ingewikkeld moeten zijn. Ook dat voordeel biedt Salesforce: het is geen rocket science. Voor een aanpassing in een traditioneel softwaresysteem is er meestal een programmeur nodig. Het moet dan opengebroken worden. In Salesforce kunnen wijzelf probleemloos wijzigingen doorvoeren. De ‘schuttingen’ zijn weg, wij hoeven processen slechts in elkaar te klikken. Als dit, dan dat. Updaten? Dat verzorgt Salesforce zelf. En er is dan, zoals wel vaak het geval is in de erfenis van traditionele systemen, geen extra investering nodig.

Salesforce is als een gereedschapskist, waarin alle benodigde tools voorradig zijn. Niet de goedkoopste, wel het meest waar voor je geld. Je pakt eruit wat je nodig hebt. Voor alles is er een oplossing, Salesforce is overal op voorbereid. En het mooie is: dat levert jou op de lange termijn het meeste op.

Contact

Top