Salesforce World Tour

MusQueteer voor het eerst als partner op Salesforce World Tour!

Het is tijd voor ons jaarlijkse shot Salesforce-inspiratie! Donderdag 12 april is MusQueteer er weer bij op de Salesforce World Tour Amsterdam in de RAI. Deze keer niet alleen als betrokken bezoeker, maar ook voor het eerst als officieel partner van Salesforce, hét IT-platform dat bedrijfsprocessen stroomlijnt in één centraal systeem. En daar kijken we natuurlijk naar uit!

Inspireren en geïnspireerd worden. Ontmoeten en netwerken. Met die doelen komen duizenden belangstellenden uit binnen- en buitenland bijeen op dit evenement, waar de nieuwste Salesforce-ontwikkelingen, features en innovaties voorbijkomen in presentaties, demonstraties en workshops. Producten, updates en applicaties die de markt nog moeten bereiken, maar waarvan de verwachtingen hoog zijn.

Daar lopen wij als echte Salesforce-adepten natuurlijk meer dan warm voor. Helemaal nu we er voor het eerst als officieel partner van Salesforce naartoe gaan. Online volgen we de nieuwe mogelijkheden uiteraard op de voet, maar onszelf real-life onderdompelen in innovaties maakt het af.

Wij zijn heel benieuwd wat we gaan leren. Welke geavanceerde toevoegingen gaat het wereldwijd gebruikte en zeer gewaardeerde IT-platform komende tijd brengen? Welke aanwinsten voor onze klanten kunnen we verwachten? Hoe gaat Salesforce jouw businessdoelen nog beter helpen te bereiken en welke rol kunnen wij daarin spelen?

Een hoogtepunt? Dat is onze vrijdagmiddagborrel ook, maar puur vakmatig bekeken is de Salesforce World Tour Amsterdam de happening van het jaar. Voor ons, voor onze vakgenoten, maar zeker ook voor (potentiële) klanten. We hopen op veel inspiratie en komen graag in contact met bedrijven en organisaties die een IT-oplossing zoeken. Zoek ons op, benader de MusQueteers! Heb je nu al een vraag? Stel ‘m alvast en dan hopen we je te ontmoeten op de Salesforce World Tour Amsterdam!

Contact

Top